پودر کاکائو Hersheys- 226 g

hersheys coca

از {{model.count}}
55,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

آشنایی با برند هرشیز Hersheys

هرشیز، (به انگلیسی: ) شرکت صنایع غذایی آمریکایی است، که تمرکز اصلی آن بر تولید و توزیع انواع شکلات، فراورده‌های قندی، کارامل، بادام زمینی، پرتزل و چیپس سیب‌زمینی و پودر کاکائو  معطوف می‌باشد.

شرکت هرشیز در سال ۱۸۹۴ توسط میلتون اس. هرشی در شهر لنکستر، پنسیلوانیا تاسیس شد و در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده انواع شکلات در آمریکای شمالی می‌باشد،[۱] همچنین در رتبه ششم از بزرگترین تولیدکنندگان شکلات در جهان قرار دارد و محصولاتش را در ۶۰ کشور جهان عرضه می‌کند.[۱][۲]

دفتر مرکزی این شرکت در شهر هرشی، پنسیلوانیا، در حومه فیلادلفیا قرار دارد و سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله می‌شود.

خواص پودر کاکائو

پودر کاکائو التهاب مربوط به چاقی را محدود کرده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند. این گفته نتیجه پژوهش محققان دانشگاه پنسیلوانیا است که در European Journal of Nutrition به چاپ رسید.

بر خلاف شکلات که به دلیل داشتن کره‌ی کاکائو یک ماده‌ی غذایی چرب محسوب می‌شود، پودر کاکائوی به‌دست آمده از کاکائوی جامد حاوی کالری، چربی و قند کمی می‌باشد و در عین حال سرشار از فیبر است. کاکائو همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها (فلاوونوئیدها) است که برای سلامتی مفید است.

محققان معتقدند عملکرد ذهنی افراد سالمندی که به مدت دو ماه پودر کاکائو کاکائو مصرف کرده‌اند بهبود یافته و حالت مقاومت سلول‌های آن‌ها به انسولین و همچنین فشارخونشان نیز کاهش داشته است.

در این پژوهش محققان روی 126 موش آزمایش کردند. گروهی از این موش‌ها به مدت 18 هفته رژیم غذایی کم چرب و گروه دیگر مواد غذایی چرب مصرف کردند.

بعد از 8 هفته موش‌هایی که رژیم چربی داشته‌اند به دو گروه تقسیم شدند. به رژیم غذایی پرچرب برخی از این موش‌ها به مدت 10 هفته پودر کاکائو اضافه شد در حالی که گروه دیگر از دریافت آن محروم ماندند و همان برنامه‌ی غذای حاوی مواد غذایی پرچرب را ادامه دادند.

محققان مشاهده کردند گروهی که پودر کاکائو دریافت کرده بودند به میزان 15.8 درصد کمتر چاق شدند. علاوه بر این احتمال التهاب و دیابت نیز در این موش‌ها کمتر از گروه دیگر بوده است. در واقع میزان انسولین خون و تری گلیسرید کبد موش‌هایی که کاکائو مصرف می کردند به ترتیب به میزان 27 و 32 درصد کاهش یافته است.

افزایش و تجمع زیاد انسولین در خون می تواند باعث بروز حالت مقاومت سلول‌ها به انسولین شود و برای همین هم احتمال ابتلا به دیابت یا همان بیماری قند خون بالا می‌رود. علاوه بر این میزان بالای تری گلیسرید نیز می‌تواند باعث ابتلا به بیماری «کبد چرب» شود. اما محققان معتقدند که کاکائو می‌تواند حالت مقاومت به انسولین و مشکلات کبدی را کاهش دهد.

وزن
226 گرم
کشور سازنده
آمریکا
سایر
قابل استفاده جهت تهیه شکلات داغ مایع، شیرکاکائو، کیک شکلاتی و شکلات شیری و …

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط